Rakeback

Boss Media (IPN)/Entraction

30%

Eget Nätverk

PKR
30%

Boss Media (IPN)

30%

Cake Poker Network

33%
33%
33%

Action Poker

50-100%

Entraction

30%

Everleaf Gaming

40%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

Lojalitetsprogram

Ongame

VIP
VIP

Eget Nätverk

VIP
VIP
VIP

888

2-36%

Merge

VIP

Microgaming

30%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

FAQ

Här listar vi vanliga frågor, klicka på frågan så kommer det upp ett svar. 

 • Vad är rake och rakeback?
  Rake är den avgift som pokerrum tar från varje pott. Det är en procentuell avgift och den har ett maximalt tak. Vanligtvis tar ett pokerrum 5 % av den totala potten med ett maxtak på $3. 

  Rakeback är en återbetalning av den avgift som kallas för rake. Rakeback är en procentuell återbetalning av den rake du betalar. Den procentuella återbetalningen kan variera från pokerrum till pokerrum. Vanligtvis ligger den procentuella återbetalningen på mellan 30-40 % av din betalda rake. 
 • Hur skapar jag konto på Rakebacktime?
  Under ”Logga in” på vår förstasida trycker du på knappen ”Skapa konto”. Efter att du har registrerat dig som medlem på Rakebacktime kan du sedan ta del av våra erbjudanden. Till vänster på vår förstasida finns det en lista över pokerrum, klicka på det pokerrum du är intresserad av. Sedan följer du de tre stegen som finns utsatta för det aktuella pokerrummet. 
 • Kostar det något att vara medlem på Rakebacktime?
  Nej, vi tar inte ut några avgifter från våra medlemmar. 
 • När och hur betalas min rakeback ut?
  Utbetalningen av rakeback ser olika ut beroende på vilket pokerrum du spelar på. Vanligtvis betalas din rakeback ut i början av varje månad för månaden innan. För fullständig information bör du besöka den aktuella undersidan på Rakebacktime för just det pokerrum du är intresserad av.  

  Din rakeback betalas vanligtvis ut direkt till ditt konto på den aktuella pokersidan. För fullständig information bör du besöka den aktuella undersidan på Rakebacktime för just det pokerrum du är intresserad av.
 • Hur mycket rakeback kan jag tänkas erhålla?
  Din procent är en faktor som spelar roll när det kommer till hur mycket rakeback du erhåller. Du erhåller mer i rakeback om du har en högre procentuell återbetalning av din rake. Två andra faktorer är på vilken nivå du spelar och hur mycket du spelar. Du kan använda dig av vår rakebackräknare om du vill en uppskattad uträkning över hur mycket rakeback du kan tänkas erhålla. 
 • Kan min rakeback höjas eller sänkas?
  Vi har ett nära samarbete med de pokerrum som finns med på Rakebacktime och det finns en chans vår rakeback hos ett pokerrum kan komma ett höjas. Men det finns även en risk att din rakeback kan komma att sänkas. Den vanliga orsaken till sänkt rakeback är att pokerrummet eller pokernätverket har infört nya regler och riktlinjer när det gäller rakeback. 
  Kan jag få rakeback genom Rakebacktime på ett pokerrum även fast jag redan har ett existerande konto där?

  Vanligtvis måste du skapa konto på det aktuella pokerrummet genom vår hemsida. Men det kan finnas undantag. Kontakta oss och berätta på vilken pokerrum du vill ha rakeback och vad du har för användarnamn på det aktuella pokerrummet så återkommer vi till dig.

Logga in

Glömt lösenordet?

Rakebackräknare

Kalkylera
Kom ihåg att detta endast är en uppskattning.

VIP Rakeback

Rejkar du mycket? Då kan du bli VIP på Rakebacktime. Kontakta oss för mer information.

Vad är rakeback?

Rake är den avgift som pokerrum tar från varje pott. Det är en procentuell avgift och den har ett maximalt tak. Vanligtvis tar ett pokerrum 5% av den totala potten med ett maxtak på $3.

Genom Rakebacktime kan du få tillbaka en viss del av din rake och det kallas för rakeback. Rakeback är en procentuell återbetalning och den kan variera från pokerrum till pokerrum.

Artiklar - Fem senaste

Fler nyheter