Rakeback

Boss Media (IPN)/Entraction

30%

Eget Nätverk

PKR
30%

Boss Media (IPN)

30%

Cake Poker Network

33%
33%
33%

Action Poker

50-100%

Entraction

30%

Everleaf Gaming

40%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

Lojalitetsprogram

Ongame

VIP
VIP

Eget Nätverk

VIP
VIP
VIP

888

2-36%

Merge

VIP

Microgaming

30%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

2011-01-06 - Vem är Isildur1? Svaret kommer här...

2011-01-06

Vem är Isildur1? Svaret kommer här...

Isildur1 har det senaste året varit den mest omskrivna spelaren inom internetpoker och det är inte svårt att förstå varför. Av de 100 största potterna på internet har Isildur1 varit inblandad i 80 av dem. Det var under slutet av 2009 som Isildur1 först visade sig på Full Tilts pokerbord. Han började med att vinna hela $4 miljoner från Tom "Durrrr" Dwan. Spekulationerna började direkt om vem Isildur1 egentligen var. Alla möjliga namn dök upp men det klargjordes snabbt att han var från Sverige. Efter de stora vinsterna mot Durrrr förlorade han snabbt hela vinsten och lite till på Full Tilt. Bland de spelare som lyckades vinna stora pengar mot Isildur1 fanns Patrik Antonius och Brian Hastings.

Aktiviteten på Full Tilt blev under 2010 betydligt lägre, främst spelade han i början på 2010 men på lite lägre nivåer. Totalt ligger Isildur1 minus cirka $2 miljoner på Full Tilt. Spekulationerna fortsatte under hela 2010 om vem Isildur1 egentligen är. Det hetaste namnet är den unge Viktor Blom, född 1990. Viktor Blom har under nicket "Blom90" spelat highstakes poker på bland annat Entraction.

I början av december 2010 gick Pokerstars ut med ett meddelandet att Isildur1 hade anslutit sig till Team Pokerstars. Men hans riktiga identitet avslöjades inte. Pokerstars gick däremot ut med att Isildur1 skulle börja spela live turneringar och den första skulle bli PCA (Pokerstars Caribbean Adventures). Idag började Pokerstars Caribbean Adventures med en super high stakes turnering med hela $100 000 i inköp. Av de 37 i startfältet finns just Viktor Blom. Men inget har bekräftats ännu utan ryktena säger att Pokerstars ska meddela vem Isildur1 är på lördag. Allt tyder på att det är Viktor Blom men vi väntar ändå med spänning på frågan som har gäckat oss länge nog nu.

(2011-01-06)

Under natten till söndagen avslöjade Pokerstars att Isildur1 är Viktor Blom!

(2011-01-09)

Fler Nyheter

Fler nyheter

Logga in

Glömt lösenordet?

Rakebackräknare

Kalkylera
Kom ihåg att detta endast är en uppskattning.

VIP Rakeback

Rejkar du mycket? Då kan du bli VIP på Rakebacktime. Kontakta oss för mer information.

Vad är rakeback?

Rake är den avgift som pokerrum tar från varje pott. Det är en procentuell avgift och den har ett maximalt tak. Vanligtvis tar ett pokerrum 5% av den totala potten med ett maxtak på $3.

Genom Rakebacktime kan du få tillbaka en viss del av din rake och det kallas för rakeback. Rakeback är en procentuell återbetalning och den kan variera från pokerrum till pokerrum.

Artiklar - Fem senaste

Fler nyheter