Rakeback

Boss Media (IPN)/Entraction

30%

Eget Nätverk

PKR
30%

Boss Media (IPN)

30%

Cake Poker Network

33%
33%
33%

Action Poker

50-100%

Entraction

30%

Everleaf Gaming

40%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

Lojalitetsprogram

Ongame

VIP
VIP

Eget Nätverk

VIP
VIP
VIP

888

2-36%

Merge

VIP

Microgaming

30%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

2010-12-21 - Dice Hold'em

2010-12-21

Dice Hold'em

Vad är Dice Hold’em och hur spelar man Dice Hold’em?

Dice Hold’em är en korsning mellan Texas Hold’em och craps. Du får två tärningar och dessa två ska du skapa en hand tillsammans med öppna tärningar på bordet. Precis som i Texas Holdem spelar man med en liten och en stor mörk som tilldelas de två spelarna till vänster om dealer knappen. När mörkarna är lagda kastar varje spelare två tärningar var som är osynliga för de övriga spelarna på bordet. När alla spelare har kastat sina tärningar börjar spelaren till vänster om stora mörken att agera genom att syna, höja eller lägga sig. Sedan fortsätter agerande medsols.

När alla spelare har agerat kommer det en flopp som består av tre tärningar. Nu börjar en ny runda där första spelaren till vänster om dealer- knappen agerar först genom att betta eller lägga sig. Om det återstår fler än en spelare efter denna runda kommer en fjärde tärning upp som kallas för turn. Nu fungerar det på samma sätt som efter floppen. Om det återstår fler än en spelare efter turn kommer en femte tärning upp som kallas för river och det är den sista tärningen att visas. När den femte tärningen har visats inleds sista bettingrundan. 

Handrakningen ser ut på följande sätt

Ett Par: Par i tärningar med samma värde. Till exempel har du en tvåa på hand och det ligger en tvåa på bordet har du ett par.

Två Par: Består av två stycken par av samma värde, till exempel 2,2,3,3.
Triss: Består av tre tärningar av samma värde, till exempel 3,3,3.
Stege: Består av fem tärningar på varandra följande värde, till exempel 2,3,4,5,6.
Kåk: Består av tre tärningar av samma värde samt två tärningar av samma värde, till exempel 3,3,3,2,2.
Yatzy (Femtal): Består av fem tärningar av samma värde, till exempel 5,5,5,5,5.

Varför ska du spela Dice Hold’em?

Om du är trött på att spela vanlig poker med kort kan det vara en rolig grej att testa Dice hold’em. De flesta pokersidor erbjuder för tillfället inte Dice hold’em eftersom de anser att efterfrågan på spelet är för tunn. Men en hemsida som erbjuder Dice Hold’em är DiceArena.com, där behöver du inte ladda hem någon mjukvara utan du kan spela direkt i klienten. 

Fler Artiklar

1 | 2
Fler nyheter

Logga in

Glömt lösenordet?

Rakebackräknare

Kalkylera
Kom ihåg att detta endast är en uppskattning.

VIP Rakeback

Rejkar du mycket? Då kan du bli VIP på Rakebacktime. Kontakta oss för mer information.

Vad är rakeback?

Rake är den avgift som pokerrum tar från varje pott. Det är en procentuell avgift och den har ett maximalt tak. Vanligtvis tar ett pokerrum 5% av den totala potten med ett maxtak på $3.

Genom Rakebacktime kan du få tillbaka en viss del av din rake och det kallas för rakeback. Rakeback är en procentuell återbetalning och den kan variera från pokerrum till pokerrum.

Artiklar - Fem senaste

Fler nyheter