Rakeback

Boss Media (IPN)/Entraction

30%

Eget Nätverk

PKR
30%

Boss Media (IPN)

30%

Cake Poker Network

33%
33%
33%

Action Poker

50-100%

Entraction

30%

Everleaf Gaming

40%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

Lojalitetsprogram

Ongame

VIP
VIP

Eget Nätverk

VIP
VIP
VIP

888

2-36%

Merge

VIP

Microgaming

30%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

2010-12-21 - Entraction Rakeback

2010-12-21

Entraction Rakeback

Entraction rakeback på Rakebacktime

Vi erbjuder rakeback på följande pokerrum som är anslutna till pokernätverket Entraction:

Pokerrum: Redbet
Rakeback: 30 %
Insättningsbonus: 200 % upp till €1000. Du erhåller €5 direkt till ditt Redbet konto för varje €25 i rake. Bonusen är aktiv i 60 dagar.
Övrigt: Med jämna mellanrum erbjuder vi unika kampanjer på Redbet för endast våra medlemmar, det kan vara allt från rake races till frirullar. Redbet anordnar även kampanjer för alla deras kunder, det kan vara allt från rake races till frirullar.

Klicka här för att skapa konto på Redbet

Pokerrum: Frontbet
Rakeback: 30 %
Insättningsbonus: 100 % upp till €200. Du erhåller €10 för varje 150 VIP- poäng du spelar in. Bonusen är aktiv i 30 dagar.
Övrigt: -

Klicka här för att skapa konto på Frontbet

Kort information om Entraction

Antal registrerade spelare: Cirka 2 miljoner spelare*
Antal aktiva spelare: Cirka 140 000 spelare**
Pokerformer: Texas Hold'em, Omaha, Omaha High/Low, 5-Card Omaha, 5-Card Omaha High/Low, 7-Card Stud, 32-Card Draw, 5-Card Draw, Deuce to Seven (2-7), Triple Draw, Soko, Americana, Telesina och Caribbean Stud.
Valuta på pokerborden: Euro
Tillåter spelare från USA: Nej
Rakemetod: Weighted Contributed
Maximal rakeback: 30 %

Om Entraction

Entraction Holding AB grundades år 2000 och de är en av de främsta leverantörerna inom den digitala spelindustrin. Pokernätverket Entraction är idag ett populärt nätverk bland pokerspelare och det är inte svårt att förstå varför.

Entraction mjukvara och trafik

Mjukvaran är både snygg och lättnavigerad. Du kan ladda mjukvaran men du kan även spela direkt i din webbläsare vilket är bra för de som använder MAC eftersom den nedladdningsbara versionen inte stöds av MAC. Entraction har bra trafik, det finns många bord igång förutom på de högsta nivåerna där det kan vara lite tunt ibland.

Entraction pokerformer

Du kan spela väldigt många olika pokerformer på Entraction, de erbjuder Texas Hold'em, Omaha, Omaha High/Low, 5-Card Omaha, 5-Card Omaha High/Low, 7-Card Stud, 32-Card Draw, 5-Card Draw, Deuce to Seven (2-7), Triple Draw, Soko, Americana, Telesina och Caribbean Stud.

Utbudet av turneringar är bra, du kan spela allt från frirullar till turneringar med garanterade prispotter. De erbjuder bland annat en turnering varje söndag där de garanterar €100 000 i prispotten. Du kan även spela Sit & Go's och inköp från €100 och neråt startar tämligen ofta.

Entraction rake och rakeback

Entraction tar ut en rake på €0.01 för varje €0.20 som ligger i potten. Vid två spelare på bordet tas en maximal rake på €0.75, vid tre spelare på bordet tas en maximal rake på €2 och vid 4-10 spelare tas en maximal rake på €3. När varje enskild spelares rake räknas ut används metoden ” Weighted Contributed”. Det innebär att den rake som har tagits från potten delas mellan alla spelare som har bidragit till potten samt i relation till hur mycket deras bidrag var.

Entraction har en regel som säger att den maximala rakeback som en affiliate eller en pokersida får ge ut på Entraction är 30 % rakeback.

Entraction kampanjer

Förutom att varje pokersida anordnar sina egna kampanjer så har anordnar även Entraction kampanjer för alla spelare som spelar på Entraction. Det kan vara kval till EMOP eller VIP- poäng race där du kan ta hem fina priser. EMOP är Entractions egna live poker turnering och den startades år 2008. EMOP anordnas på några av Europas bästa casinon och i relation till många andra live turneringar är inköpet relativt lågt vilket även lockar spelare som inte spelar på en professionell nivå.

* Registrerade spelare är de som registrerat ett konto.
** Aktiva spelare är de som spelar om pengar och de senaste månaderna gjort transaktioner på sitt pokerkonto

Fler Artiklar

1 | 2
Fler nyheter

Logga in

Glömt lösenordet?

Rakebackräknare

Kalkylera
Kom ihåg att detta endast är en uppskattning.

VIP Rakeback

Rejkar du mycket? Då kan du bli VIP på Rakebacktime. Kontakta oss för mer information.

Vad är rakeback?

Rake är den avgift som pokerrum tar från varje pott. Det är en procentuell avgift och den har ett maximalt tak. Vanligtvis tar ett pokerrum 5% av den totala potten med ett maxtak på $3.

Genom Rakebacktime kan du få tillbaka en viss del av din rake och det kallas för rakeback. Rakeback är en procentuell återbetalning och den kan variera från pokerrum till pokerrum.

Artiklar - Fem senaste

Fler nyheter