Rakeback

Boss Media (IPN)/Entraction

30%

Eget Nätverk

PKR
30%

Boss Media (IPN)

30%

Cake Poker Network

33%
33%
33%

Action Poker

50-100%

Entraction

30%

Everleaf Gaming

40%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

Lojalitetsprogram

Ongame

VIP
VIP

Eget Nätverk

VIP
VIP
VIP

888

2-36%

Merge

VIP

Microgaming

30%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

2010-12-21 - iPoker Rakeback

2010-12-21

iPoker Rakeback

iPoker rakeback på Rakebacktime

iPoker har sedan ett par år tillbaka förbjudit iPoker rakeback och vi erbjuder därför inte rakeback på iPoker. Vi rekommenderar dig istället att ta en titt på vår förstsida där vi listar väldigt många bra rakeback- erbjudanden på andra pokernätverk.

Information om iPoker

Pokerformer: Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi/Lo, 7 Card Stud och 5 Card Stud.
Texas No Limit Hold’em nivåer: $0.01-$0.02 upp till $100-$200.
Tillåter spelare från USA: Nej.
Valuta på pokerborden: Euro, dollar och pund.
Rakemetod: Contributed rake

Om iPoker

iPoker är det största pokernätverket på internet, det är endast två pokersidor som har fler aktiva spelare och det är Full Tilt Poker samt Pokerstars. iPoker ägs av Playtech som grundades 1999.

iPoker mjukvara och trafik

Mjukvaran fungerar mycket bra, den är snabb och lättnavigerad. Grafiken är tydlig och relativ snygg. Om du använder MAC kan du inte ladda hem mjukvaran men du kan spela direkt i webbläsaren hos de flesta pokersidor som är anslutna till iPoker.

Trafiken är mycket bra på iPoker, de är det största pokernätverket på internet, det är endast två pokersidor som har fler aktiva spelare och det är Full Tilt Poker samt Pokerstars.

iPoker rake och rakeback

Rakestrukturen på iPoker är uppdelad beroende på vilken typ av poker du spelar och på vilken nivå. För Pot Limit & No Limit från $0.25/$0.50 och upp till $25/$50 tas en rake på $0.01 för varje $0.20 i potten med en maximal rake på $1 när två personer är på bordet. Vid 3-4 spelare på bordet tas en maximal rake på $2 och vid 5-10 spelare tas en maximal rake på $3.

iPoker rakeback är inte tillåtet enligt iPokers regler. Pokersidor anslutna till iPoker erbjuder istället olika sorters lojalitetsprogram.

iPoker pokerformer

iPoker erbjuder Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi/Lo, 7 Card Stud och 5 Card Stud. Utbudet av turneringar är bra, du kan spela allt från frirullar till turneringar med garanterade prispotter. De erbjuder bland annat en turnering varje söndag där de garanterar $200 000 i prispotten. Du kan även spela Sit & Go's och inköp från $100 och neråt startar ofta.

iPoker kampanjer

iPoker anordnar bland annat ”Multi table Tournaments Leaderbord” där du kan spela in poäng beroende på hur du placerar dig i turneringar. De som spelar in mest poäng vinner sedan kontantpriser.

Fler Artiklar

1 | 2
Fler nyheter

Logga in

Glömt lösenordet?

Rakebackräknare

Kalkylera
Kom ihåg att detta endast är en uppskattning.

VIP Rakeback

Rejkar du mycket? Då kan du bli VIP på Rakebacktime. Kontakta oss för mer information.

Vad är rakeback?

Rake är den avgift som pokerrum tar från varje pott. Det är en procentuell avgift och den har ett maximalt tak. Vanligtvis tar ett pokerrum 5% av den totala potten med ett maxtak på $3.

Genom Rakebacktime kan du få tillbaka en viss del av din rake och det kallas för rakeback. Rakeback är en procentuell återbetalning och den kan variera från pokerrum till pokerrum.

Artiklar - Fem senaste

Fler nyheter