Rakeback

Boss Media (IPN)/Entraction

30%

Eget Nätverk

PKR
30%

Boss Media (IPN)

30%

Cake Poker Network

33%
33%
33%

Action Poker

50-100%

Entraction

30%

Everleaf Gaming

40%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

Lojalitetsprogram

Ongame

VIP
VIP

Eget Nätverk

VIP
VIP
VIP

888

2-36%

Merge

VIP

Microgaming

30%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

2010-12-21 - Microgaming rakeback

2010-12-21

Microgaming rakeback

Microgaming rakeback på Rakebacktime

På Microgaming använder man sig inte av ordet ”rakeback” utan de har valt att kalla det för lojalitetsbetalning. I detta fall är det i praktiken ingen skillnad mellan rakeback och lojalitetsbetalning utan båda är en återbetalning av den rake som pokersidorna tar som avgift. Vi erbjuder lojalitetsbetalning på följade pokersidor som tillhör pokernätverket Microgaming:

Pokerrum: Unibet
Lojalitetsbetalning: 30 %
Insättningsbonus: Vi erbjuder ingen pokerbonus på Unibet.

Klicka här för att skapa konto på Unibet

Pokerrum: Diamondbet
Lojalitetsbetalning: 30 %
Insättningsbonus: 100 % upp till €500. Bonusbeloppet betalas ut när du har rejkat in tre gånger bonusbeloppet. Inga andra konstiga krav. Bonusen är aktiv i 60 dagar efter din insättning.

Klicka här för att skapa konto på Diamondbet

Information om Microgaming

Pokerformer: Texas Hold’em, Omaha, 7 card stud, 5 card stud och 1-on-1.
Texas No Limit Hold’em nivåer: €0.05-0.10 up to €200-€400.
Valuta på pokerborde: Euro
Tillåter spelare från USA: Vissa pokersidor gör det.
Rakemetod: Weighted Contributed
Maximal lojalitetsbetalning: 30 %

Om Microgaming

Microgaming hette tidigare Prima och pokernätverket grundades 2003. Idag är det ett mycket välkänt pokernätverk med många aktiva spelare.

Microgaming mjukvara och trafik

Mjukvaran fungerar bra och är lättnavigerad. Designen är ren och fin men kan säkerligen uppfattas som tråkig av vissa spelare. De har bra trafik och tillhör vid skrivandets stund topp 10 av alla pokernätverk. Du kan alltid hitta många bord med spelare på förutom när det kommer till de högsta nivåerna där det är lite tunnare.

Microgaming pokerformer

De erbjuder spel i pokerformerna Texas Hold’em, Omaha, 7 card stud, 5 card stud och 1-on-1. Du kan även spela Sit & Go's och flerbordsturneringar på Microgaming. När det kommer till flerbordsturneringar erbjuder de allt från turneringar med garanterade prissummor och frirullar. I övrigt erbjuder de satelliter till större live turneringar med jämna mellanrum.

Microgaming rake och lojalitetsbetalning

Microgaming tar ut en rake på €0.01 för varje €0.20 som ligger i potten för blindsen 0.05/0.10 och uppåt. Vid två spelare på bordet tas en maximal rake på €1, för 3-10 spelare tas en maximal rake på €3. För blinds under 0.05/0.10 tar Microgaming ut en rake på €0.01 för varje €0.10 som ligger i potten, maximal rake är €0.10.

Microgaming har en regel som säger att den maximala lojalitetsbetalningen som en affiliate eller en pokersida får ge ut på Microgaming är 30 %.

Microgaming kampanjer

Microgaming erbjuder ”Bad Beat Jackpot” vilket innebär att du kan vinna stora pengar om du förlorar med ett fyrtal med 8:or eller bättre. Mer om ”Bad Beat Jackpot” hittar du Microgamings hemsida.

Fler Artiklar

1 | 2
Fler nyheter

Logga in

Glömt lösenordet?

Rakebackräknare

Kalkylera
Kom ihåg att detta endast är en uppskattning.

VIP Rakeback

Rejkar du mycket? Då kan du bli VIP på Rakebacktime. Kontakta oss för mer information.

Vad är rakeback?

Rake är den avgift som pokerrum tar från varje pott. Det är en procentuell avgift och den har ett maximalt tak. Vanligtvis tar ett pokerrum 5% av den totala potten med ett maxtak på $3.

Genom Rakebacktime kan du få tillbaka en viss del av din rake och det kallas för rakeback. Rakeback är en procentuell återbetalning och den kan variera från pokerrum till pokerrum.

Artiklar - Fem senaste

Fler nyheter