Rakeback

Boss Media (IPN)/Entraction

30%

Eget Nätverk

PKR
30%

Boss Media (IPN)

30%

Cake Poker Network

33%
33%
33%

Action Poker

50-100%

Entraction

30%

Everleaf Gaming

40%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

Lojalitetsprogram

Ongame

VIP
VIP

Eget Nätverk

VIP
VIP
VIP

888

2-36%

Merge

VIP

Microgaming

30%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

2010-12-21 - Ongame rakeback

2010-12-21

Ongame rakeback

Ongame rakeback på Rakebacktime

Rakeback på Ongame är inte tillåtet men det går att ta del av valueback som i praktiken även det är en återbetalning av den rake du betalar i avgift till den pokersida du spelar på. Vi erbjuder valueback på följande pokersidor:

Pokerrum: Betsafe
Valueback: Upp till 40%
Insättningsbonus: Du kan välja mellan fem olika bonusar, den minsta är på 100 % upp till $25 och den största är på 200 % upp till $2000.

Klicka här för att skapa konto på Betsafe

Information om Ongame

Pokerformer: Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi/Lo, 7 Card Stud, 7 Card Stud Hi/Lo, 5 Card Draw.
Texas No Limit Hold’em nivåer: $0.05-$0.10 upp till $50-$100.
Tillåter spelare från USA: Nej
Valuta på pokerborden: Dollar
Rakemetod: Contributed – Ongame Essence metod. Förlorande spelare tilldelas en större del av den rake som tas.
Maximal valueback: 40 %

Om Ongame

Ongame grundades 1999 och sedan 2004 har de utvecklat system för internetpoker. Idag ägs Ongame av Bwin Interactive Entertainment. Ongame är idag ett populärt pokernätverk bland pokerspelare och det är inte svårt att förstå varför.

Ongame mjukvara och trafik

Ongame bytte mjukvara för cirka 1.5 år sedan och till och början med fungerade den nya mjukvaran inte speciellt bra. Men Ongame rättade till felen och efter ett par månader fungerade mjukvaran som den skulle. Den är snygg och lättnavigerad. Ongame fungerar även till MAC vilket är bra då det idag finns väldigt många människor som väljer MAC framför PC. Du kan även spela direkt i webbläsaren.

Ongame är ett av de större pokernätverken och det finns alltid många bord öppna.

Ongame pokerformer

Du kan spela Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi/Lo, 7 Card Stud och 7 Card Stud. Som på andra nätverk är det Texas Hold’em som lockar flest spelare.

Utbudet av turneringar är bra, du kan spela allt från frirullar till turneringar med garanterade prispotter. Du kan även spela Sit & Go's och inköp från $100 och neråt startar ofta.

Ongame rake och rakeback

Hur mycket i rake som Ongame tar av varje pott varierar lite beroende på om du spelar No Limit eller Limit och vilken nivå du spelar på.  Om du spelar No Limit eller Pot Limit Från $0.25/$0.50  och uppåt tar Ongame en rake på 5 % upp till $1 om det är två spelare på bordet, upp till $2 om det är 3-4 spelare och upp till $3 vid fem spelare eller mer.

När det kommer till att räkna ut hur mycket varje spelare har betalalt i rake använder de sig av en något unik metod som kallas för ”Ongame Essence”. Den innebär att förlorande spelare tilldelas en större del av den rake som Ongame tar från varje pott.

Ongame rakeback är inte tillåtet enligt Ongames regler, men du kan ta del av valueback på Ongame.

Ongame kampanjer

Ongame har dragit igång en serie av liver pokerturneringar och de kallar det för GSOP Live, vilket står för ”Grand series of poker”. Turneringen spelar på välkända casinon runtom i Europa och inköpet ligger på $1600. Du kan kvala på Betsson, Betsafe och RedKings.

Fler Artiklar

1 | 2
Fler nyheter

Logga in

Glömt lösenordet?

Rakebackräknare

Kalkylera
Kom ihåg att detta endast är en uppskattning.

VIP Rakeback

Rejkar du mycket? Då kan du bli VIP på Rakebacktime. Kontakta oss för mer information.

Vad är rakeback?

Rake är den avgift som pokerrum tar från varje pott. Det är en procentuell avgift och den har ett maximalt tak. Vanligtvis tar ett pokerrum 5% av den totala potten med ett maxtak på $3.

Genom Rakebacktime kan du få tillbaka en viss del av din rake och det kallas för rakeback. Rakeback är en procentuell återbetalning och den kan variera från pokerrum till pokerrum.

Artiklar - Fem senaste

Fler nyheter