Rakeback

Boss Media (IPN)/Entraction

30%

Eget Nätverk

PKR
30%

Boss Media (IPN)

30%

Cake Poker Network

33%
33%
33%

Action Poker

50-100%

Entraction

30%

Everleaf Gaming

40%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

Lojalitetsprogram

Ongame

VIP
VIP

Eget Nätverk

VIP
VIP
VIP

888

2-36%

Merge

VIP

Microgaming

30%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

2010-12-21 - Pokerstars Rakeback

2010-12-21

Pokerstars Rakeback

Pokerstars rakeback på Rakebacktime

Pokerstars tillåter inte rakeback utan de erbjuder istället en insättningsbonus och ett VIP- program. Klicka här för att skapa konto på Pokerstars.

Om Pokerstars


Pokerstars är idag världens största pokersida på internet och alla som är intresserade av poker vet vilka Pokerstars är då de ofta syns i reklam och i olika live poker sammanhang. PokerStars är ett licensierat och registrerat legalt företag på Isle of Man i de brittiska kanalöarna.

Pokerstars mjukvara och trafik

Pokerstars har genom sin långa erfarenhet byggt upp en snygg och mycket välfungerande mjukvara. Om du vill så har du möjligheten att lägga in din egen ”avatar”. Programvaran fungerar för både Windows och MAC vilket är bra för MAC- användare då det idag fortfarande finns pokersidor som inte erbjuder sin programvara för MAC.

Pokerstars är världens största pokersida och har fler miljoner registrerade spelare. Här kan du hitta spel dygnet runt på alla nivåer.

Pokerstars pokerformer


Pokerstars erbjuder Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi/Lo, 7 Card Stud, 5 Card Draw, 2–7 Triple Draw, 2-7 Single Draw, 7 Card Draw Hi/Lo, Razz, Badugi, HORSE och 8-Game Mix.

Utbudet av turneringar är riktigt bra, de anordnar allt från frirullar till världens största veckoturnering ”Sunday Million” med hela $1 000 000 i garanterad prispott. De erbjuder även det årliga World Championship of Online Poker (WCOOP). Du kan även kvala in till event som European Poker Tour (EPT), PokerStars Caribbean Adventure (PCA) och många fler. Du kan även spela Sit & Go's, där varierar inköpen från $0.25 till $5000.

Pokerstars rake och rakeback


Som alla andra pokersidor på internet tar Pokerstars ut en rake i avgift. Den varierar beroende på vilken typ av poker du spelar och på vilken nivå du spelar. För Pot Limit och No Limit tar de ut en avgift på $0.05 för varje $1 i potten. Vid två spelare på bordet tas en maximal rake på $0.5, vid tre spelare $1, vid 4-5 spelare $2 och vid 6-10 spelare $3.

Pokerstars tillåter inte rakeback utan de erbjuder istället en insättningsbonus och ett VIP- program. Klicka här för att skapa konto på

Fler Artiklar

1 | 2
Fler nyheter

Logga in

Glömt lösenordet?

Rakebackräknare

Kalkylera
Kom ihåg att detta endast är en uppskattning.

VIP Rakeback

Rejkar du mycket? Då kan du bli VIP på Rakebacktime. Kontakta oss för mer information.

Vad är rakeback?

Rake är den avgift som pokerrum tar från varje pott. Det är en procentuell avgift och den har ett maximalt tak. Vanligtvis tar ett pokerrum 5% av den totala potten med ett maxtak på $3.

Genom Rakebacktime kan du få tillbaka en viss del av din rake och det kallas för rakeback. Rakeback är en procentuell återbetalning och den kan variera från pokerrum till pokerrum.

Artiklar - Fem senaste

Fler nyheter