Rakeback

Boss Media (IPN)/Entraction

30%

Eget Nätverk

PKR
30%

Boss Media (IPN)

30%

Cake Poker Network

33%
33%
33%

Action Poker

50-100%

Entraction

30%

Everleaf Gaming

40%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

Lojalitetsprogram

Ongame

VIP
VIP

Eget Nätverk

VIP
VIP
VIP

888

2-36%

Merge

VIP

Microgaming

30%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

2010-12-21 - Cereus Rakeback

2010-12-21

Cereus Rakeback

Cereus rakeback på Rakebacktime

Vi erbjuder rakeback på följande pokerrum som är anslutna till pokernätverket Cereus:

Pokerrum: Absolute Poker
Rakeback: 30 %
Insättningsbonus: 100 % upp till $500.
Övrigt: Absolute Poker erbjuder en VIP-klubb som ger dig möjligheten att tjäna in poäng som du sedan kan använda i deras butik som är fylld med olika prylar.

Klicka här för att skapa konto på Absolute Poker

Information om Cereus

Pokerformer: Texas Holdem, Omaha, 7 Card Stud H/L, 7 Card Stud, Horse, Hose och Razz Valuta på pokerborden: US dollar
Tillåter spelare från USA: Ja
Rakemetod: Average Contributed
Maximal rakeback: 30 %

Om Cereus

Nätverket grundades i augusti 2008, det är ett av de populäraste pokernätverken, trots att nätverket endast består av två pokersidor, Absolute Poker och Ultimate Bet. Cereus ägs av bolaget Tokwiro som har sitt säte i Kanada och regleras av Kahnawake Gaming Commission, vilket gör det möjligt för amerikanska spelare att spela på sidan.

Cereus mjukvara och trafik

Cereus nätverket måste ses som ett av de bästa nätverken och ett med stor potential, de har en snygg och lättanvänd mjukvara, hög spelartrafik och stor kompatibilitet. Det finns gott om action på Cereus, inte minst på de högre borden, faktumet att de accepterar amerikanska spelare bidrar naturligtvis till det. Cereus mjukvara är kompatibel med Mac och även med Holdem Manager och Poker Tracker 3. Om du så önskar kan du även spela direkt från din browser.

Cereus pokerformer

Du kan spela många olika pokerformer på Cereus, de erbjuder Texas Holdem, Omaha, 7 Card Stud H/L, 7 Card Stud, Horse, Hose och Razz
Utbudet av turneringar är mycket bra, du kan spela allt från frirullar till turneringar med garanterade prispotter. De erbjuder flera stora turneringar på helger, med en sammanlag garanterad prissumma på över $500,000.
Cereus rake och rakeback

Cereus tar som många andra pokerrum tar en högsta rake på 5% för de flesta kontantspelsborden.

Absolute Poker använder sig av en rakemetod som kallas för ”average contributed rake”. Det innebär att den rake som har tagits från potten divideras jämt mellan alla spelare som har bidragit till potten oavsett hur mycket varje enskild spelare har bidragit med.

Cereus har en regel som säger att den maximala rakeback som en affiliate eller en pokersida får ge ut på Cereus är 30 % rakeback.

Cereus kampanjer
Cereus nätverket har en rad olika kampanjer. Dom erbjuder t.ex. en bad beat jackpot, och förutom insättningsbonusen har de även en reload- bonus. Berättar du för en kompis som signar upp får du 75 dollar och din kompis 50 dollar.

Fler Artiklar

1 | 2
Fler nyheter

Logga in

Glömt lösenordet?

Rakebackräknare

Kalkylera
Kom ihåg att detta endast är en uppskattning.

VIP Rakeback

Rejkar du mycket? Då kan du bli VIP på Rakebacktime. Kontakta oss för mer information.

Vad är rakeback?

Rake är den avgift som pokerrum tar från varje pott. Det är en procentuell avgift och den har ett maximalt tak. Vanligtvis tar ett pokerrum 5% av den totala potten med ett maxtak på $3.

Genom Rakebacktime kan du få tillbaka en viss del av din rake och det kallas för rakeback. Rakeback är en procentuell återbetalning och den kan variera från pokerrum till pokerrum.

Artiklar - Fem senaste

Fler nyheter