Rakeback

Boss Media (IPN)/Entraction

30%

Eget Nätverk

PKR
30%

Boss Media (IPN)

30%

Cake Poker Network

33%
33%
33%

Action Poker

50-100%

Entraction

30%

Everleaf Gaming

40%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

Lojalitetsprogram

Ongame

VIP
VIP

Eget Nätverk

VIP
VIP
VIP

888

2-36%

Merge

VIP

Microgaming

30%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

2010-12-21 - Boss Media Rakeback

2010-12-21

Boss Media Rakeback

Boss Media Rakeback på Rakebacktime

Vi erbjuder rakeback på följande pokerrum som är anslutna till pokernätverket Boss Media:

Pokerrum: Redbet
Rakeback: 30%
Insättningsbonus: På Redbet får du en insättningsbonus på 200 % upp till €1000. Du får €10 till ditt konto för varje €50 du betalar i rake. Bonusen är aktiv i 60 dagar från att du har gjort din första insättning. Du måste fylla i "FirstBossmedia" i fältet "bonuskod" när du gör din första insättning.

Klicka här för att skapa konto på Redbet

Pokerrum: Pokerheaven
Rakeback: 30%
Insättningsbonus: 200 % upp till €1000. Du erhåller €5 direkt till ditt pokerkonto för varje 150 FPP’s du spelar in. Du erhåller en 1 FPP för varje €0,25 du betalar i rake. Bonusen är aktiv i 30 dagar från att du gjort din första insättning.
Övrigt: Erbjuder även casinospel.

Klicka här för att skapa konto på Pokerheaven

Information om Boss Media

Pokerformer: Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi/Lo, 7 Card Stud, 5 Card Stud, 5 Card Draw, 5 Card Draw 7-A
Valuta på pokerborden: USD, GBP, EUR
Tillåter spelare från USA: No
Rakemetod: Contributed rake
Maximal rakeback: 30 %
Om Boss Media
Boss Media blev grundat 1996 och ägs från 2008 av GEMed. För tillfälle är Boss Media det åttonde största nätverket och de är licensierade på Malta. De fokuserar mer på den europeiska marknaden och spelare från USA är förbjudna.
 
Boss Media mjukvara och trafik

Pokerrummet är designat för att passa både professionella spelare och amatörer, det märks då det både väldigt snyggt och lätt att navigera i. Boss Media erbjuder även bord med en mängd olika språk och valutor.  Du kan också spela på klienten direkt i din internet browser utan att behöva ladda ner någon programvara, vilket kan underlätta om du skulle vilja spela på offentliga datorer eller om du av någon annan anledning inte kan ladda ner klienten.
Boss Media har på deras bästa tider uppemot 4000 spelare online samtidigt, annars ligger det runt 1800 vilket också är bra och antalet spelare ökar stadigt hela tiden.

Boss Media pokerformer

På Boss Media kan du spela en många olika pokerformer, de erbjuder Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi/Lo, 7 Card Stud, 5 Card Stud, 5 Card Draw och 5 Card Draw 7-A.
De erbjuder också mycket turneringsspel såsom gratisturneringar, Sit n’ goes och större flerbordsturneringar med varierade inköp.

Boss Media och Rakeback

Boss Media tar som många andra pokerrum ut en rake på 5 % upp till $3, men spelar du på ett EUR-bord blir detta då istället 5 % upp till €3 vilket kan vara något att ha i åtanke.

På Boss Media använder de sig även av Contributed Rake, vilket innebär att bara de spelare som bidrar med pengar till potten får ta del av rakebacken som delas ut. De spelare som har varit med och har lagt pengar till potten delar sedan lika på raken oavsett hur mycket de lagt in.
Den högsta rakeback som är tillåten på Boss Media är 30 %.

Boss Media kampanjer

Boss Media har inga speciella kampanjer som gäller för hela nätverket, det är mer pokerrummen själva som anordnar rake race och diverse andra kampanjer för sina egna kunder.

Fler Artiklar

1 | 2
Fler nyheter

Logga in

Glömt lösenordet?

Rakebackräknare

Kalkylera
Kom ihåg att detta endast är en uppskattning.

VIP Rakeback

Rejkar du mycket? Då kan du bli VIP på Rakebacktime. Kontakta oss för mer information.

Vad är rakeback?

Rake är den avgift som pokerrum tar från varje pott. Det är en procentuell avgift och den har ett maximalt tak. Vanligtvis tar ett pokerrum 5% av den totala potten med ett maxtak på $3.

Genom Rakebacktime kan du få tillbaka en viss del av din rake och det kallas för rakeback. Rakeback är en procentuell återbetalning och den kan variera från pokerrum till pokerrum.

Artiklar - Fem senaste

Fler nyheter