Rakeback

Boss Media (IPN)/Entraction

30%

Eget Nätverk

PKR
30%

Boss Media (IPN)

30%

Cake Poker Network

33%
33%
33%

Action Poker

50-100%

Entraction

30%

Everleaf Gaming

40%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

Lojalitetsprogram

Ongame

VIP
VIP

Eget Nätverk

VIP
VIP
VIP

888

2-36%

Merge

VIP

Microgaming

30%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

2010-12-21 - Cake Poker Rakeback

2010-12-21

Cake Poker Rakeback

Cake Poker rakeback på Rakebacktime

Vi erbjuder rakeback på följande pokerrum som är anslutna till pokernätverket Cake Poker:

Pokerrum: Cake Poker
Rakeback: 33%
Insättningsbonus: 100 % upp till $500. Använd bonuskoden "RBTIME". Du erhåller $10 i taget direkt till ditt konto, och för varje $1 behöver du spela in 16,77 FPP. Du erhåller 7 FPP för varje dollar som har betalats i rake på ditt bord, och för varje dollar du betalar i turneringsavgift.
Övrigt: Tillåter fortfarande spelare från USA.

Klicka här för att skapa konto på Cake Poker


Pokerrum: PowerPoker
Rakeback: 33%
Insättningsbonus: 110 % upp till $600. Den betalas ut med $5 i taget direkt till ditt pokerkonto och den baseras på hur många ” Frequently Player Points” (FPP’s) du spelar in. Du får $5 till ditt konto för varje 83.33 FPP’s du spelar in. I kontantspel erhåller du 1 FPP för varje dollar du har betalat i rake. Om du spelar turneringar erhåller du 7 FPP’s för varje dollar du betalar i turneringsavgift. Du har 90 dagar på dig att spela in bonusen.
Övrigt: Erbjuder även casino.

Klicka här för att skapa konto på PowerPoker

Information om Cake Poker Network

Pokerformer: Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi/Lo, 7 Card Stud och 7 Card Stud Hi/Lo
Valuta på pokerborden: USD
Tillåter spelare från USA: Ja
Rakemetod: Dealt rake
Maximal rakeback: 33 %

Om Cake Poker Network

Cake Network grundades redan 2004 och lanserade sitt första skin Cake Poker 2006. De fick snabb fler skins bl.a. Red Star Poker och BetUS. För tillfället har nätverket 35 olika skins och är ett av de större nätverken. I början av 2010 har trafiken dock minskat då de tappade två av deras största partners till andra nätverk.

Cake Poker Network mjukvara och trafik

Klienten erbjuder det mesta du kan tänka dig och är ganska standard på marknaden. Den är lättnavigerad med snygg och mjuk grafik. Nätverket är ett av de tio största och har bra trafik. Detta även fast de under 2010 har tappat två av sina största skin till andra nätverk.
Cake Poker Network spelformer
På Cake Poker Network kan du spela Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi/Lo, 7 Card Stud och 7 Card Stud Hi/Lo.

De erbjuder även turneringar med en garanterad prissumma på $4m varje månad. Dagliga turneringar med en garanterad prissumma på $20 000 och lite större på söndagarna med en $50 000 garanterat samt en $125 000 garanterat. Varje månad hålls även en turnering med hela $200 000 garanterat. Förutom detta finns även vanliga sit n’ goes och gratisturneringar.

Cake Poker Network rake och rakeback

Cake Poker använder sig av metoden Dealt Rake när de beräknar spelarnas rake i potterna. Detta innebär att det bara krävs att blivit tilldelad kort i handen för att kunna ta del av rakebacken som genereras i potterna. Ingen rake tas från potterna på Cake Poker Network om det inte har kommit någon flop.

Cake Poker Network kampanjer

Cake Poker Network anordnar turneringar varje månad med en garanterad prissumma på $4m.  De har även något som heter Gold Chips vilket alla som spelar kontantspel eller turneringar på Cake Poker Network får. Dessa kan du sedan spela speciella turneringar för eller växla in för olika varor i deras shop. Bara genom att tjäna in Gold Chips får du även chansen att samla ihop Gold Stacks.

Gold Stacks ger dig möjligheten att kunna få pengar direkt utan att behöva växla in poäng, gold chips eller något alls. Desto mer och snabbare gold stacks du får desto bättre erbjudanden kan du senare ta del av.

Fler Artiklar

1 | 2
Fler nyheter

Logga in

Glömt lösenordet?

Rakebackräknare

Kalkylera
Kom ihåg att detta endast är en uppskattning.

VIP Rakeback

Rejkar du mycket? Då kan du bli VIP på Rakebacktime. Kontakta oss för mer information.

Vad är rakeback?

Rake är den avgift som pokerrum tar från varje pott. Det är en procentuell avgift och den har ett maximalt tak. Vanligtvis tar ett pokerrum 5% av den totala potten med ett maxtak på $3.

Genom Rakebacktime kan du få tillbaka en viss del av din rake och det kallas för rakeback. Rakeback är en procentuell återbetalning och den kan variera från pokerrum till pokerrum.

Artiklar - Fem senaste

Fler nyheter