Rakeback

Boss Media (IPN)/Entraction

30%

Eget Nätverk

PKR
30%

Boss Media (IPN)

30%

Cake Poker Network

33%
33%
33%

Action Poker

50-100%

Entraction

30%

Everleaf Gaming

40%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

Lojalitetsprogram

Ongame

VIP
VIP

Eget Nätverk

VIP
VIP
VIP

888

2-36%

Merge

VIP

Microgaming

30%
Har EU-licens enligt spelbolaget
Tillåter amerikanska spelare

2011-08-25 - Mobilpoker - Spela poker i mobilen (iPhone, Android, HTC, Samsung)

2011-08-25

Mobilpoker - Spela poker i mobilen (iPhone, Android, HTC, Samsung)

Fler och fler människor använder sig idag av så kallade "smartphones" men utvecklingen bland spelbolagen har inte gått lika snabbt när det gäller att erbjuda poker i mobilen. Det finns ett par spelbolag som idag erbjuder poker i mobilen, bland annat erbjuder Unibet spel med riktiga pengar i Android- mobiler. 

Det är svårt att ersätta poker i mobilen mot att spela poker på datorn eftersom mjukvarorna som används för datorer är så pass avancerade uppbyggda att det är svårt att bygga upp  motsvarande mjukvaror för mobilen. En annan nackdel med poker i mobilen jämfört med att spela poker på datorn är att inget spelbolag för tillfället erbjuder spel på fler bord samtidigt på mobilen. Fördelen med poker i mobilen är självklart att du kan spela vart du vill och när du vill. Istället för att spela Angry Birds eller något annat spel i mobilen har du chansen att kamma hem pengar medan du sitter på bussen på väg hem.

Utbudet för poker i mobilen för riktiga pengar är dock förhållandevis tunt, speciellt när det kommer till appar för iPhone. Idag kan vi på Rakebacktime inte hitta något spelbolag som erbjuder en app för poker på i din iPhone.

Vi på Rakebacktime har hittat följande spelbolag som erbjuder poker i mobilen för riktiga pengar:

Unibet erbjuder poker i din Android- mobil. Du kan spela poker både för låtsaspengar och för riktiga pengar.

Betsson och Bwin (Ongame- nätverket) erbjuder mobilpoker för en rad olika mobiler, dock inte för iPhone och Android- mobiler för tillfället. Du kan spela med både låtsaspengar och riktiga pengar. Klienten erbjuder no limit, pot limit och limit.

Cake Poker erbjuder spel i Windows- mobiler.

Fler Artiklar

1 | 2
Fler nyheter

Logga in

Glömt lösenordet?

Rakebackräknare

Kalkylera
Kom ihåg att detta endast är en uppskattning.

VIP Rakeback

Rejkar du mycket? Då kan du bli VIP på Rakebacktime. Kontakta oss för mer information.

Vad är rakeback?

Rake är den avgift som pokerrum tar från varje pott. Det är en procentuell avgift och den har ett maximalt tak. Vanligtvis tar ett pokerrum 5% av den totala potten med ett maxtak på $3.

Genom Rakebacktime kan du få tillbaka en viss del av din rake och det kallas för rakeback. Rakeback är en procentuell återbetalning och den kan variera från pokerrum till pokerrum.

Artiklar - Fem senaste

Fler nyheter